Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:05

باقلوای هندی

باقلوای هندی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

تخم‌مرغ....................... 4 عدد

روغن مايع..................200 گرم

آرد...................150 گرم

مغز پسته يا نارگيل يا بادام.......................1 ليوان پودر شده

شكر..................225 گرم

پودر هل................1 قاشق مرباخوري سرصاف

بيكينگ پودر.................1 قاشق مرباخوري

مغز پسته يا خلال پسته.....................براي تزئين

 

مواد موردنياز براي تهيه شيره:

شكر......................500 گرم

آب....................250 گرم

جوهر ليمو....................1 قاشق مرباخوري

گلاب....................2/1 پيمانه

روش‌تهیه

تخم‌مرغ‌ها را در ظرفي شكسته با همزن خوب بزنيد بعد شكر را اضافه كرده دوباره بزنيد، سپس هل را ريخته به هم زدن ادامه دهيد تا شكر كاملاً حل شود و كاملاً صاف و يكدست شود بعد روغن را ريخته سپس به دلخواه پودر يكي از مغزهاي پسته، نارگيل يا بادام را ريخته مواد را خوب مخلوط كنيد.

در ظرفي ديگر آرد را با بيكينگ‌پودر مخلوط كرده 2 بار الك كنيد و به مواد بيافزاييد و آن قدر هم بزنيد تا مواد كاملاً باهم مخلوط شوند.

سپس مايه حاضر را در سيني فر كه از قبل آرد پاشيده و چرب شده بريزيد و در طبقه وسط فر به مدت نيم ساعت با حرارت 175 درجه سانتي‌گراد بگذاريد تا بپزد. سپس آن‌ را از فر درآورده مطابق شكل 4 برش زده و روي آن شيره بريزيد و با مغز پسته خرد شده يا خلال پسته تزئين كنيد. باقلواي شما آماده سرو است.

طرز تهيه شيره:

براي تهيه شيره تمام مواد مورد نياز نام برده براي اين منظور را با هم مخلوط مي‌كنيم و هم مي‌زنيم.

برچسب ها: شیرینیباقلواطرز تهیهطرز تهیه باقلواشیرینی خانگیباقلوای هندیشیره باقلوا تعداد بازديد: 264 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است