Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 مرداد 1396 - 23:07

شيرينی زنجفيلی با شيره انگور

شيرينی زنجفيلی با شيره انگور

shooroshirin5

0 0

متوسط

20 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 260 گرم

 

بیكینگ‌پودر سه‌چهارم قاشق چایخوری

 

بیكینگ‌سودا سه‌چهارم قاشق چایخوری

 

زنجفیل 1 قاشق چایخوری

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

جوز هندی یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك 1 پینچ

 

كره 125 گرم

 

شكر قهوه‌ای تیره 250 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد درشت

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد درشت

 

شیره‌ی انگور 90 گرم (یك‌سوم پیمانه)

 

زنجفیل شكری 200 گرم

 

كشمش 120 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی آیسینگ

 

شكر قهوه‌ای 60 گرم

 

شیر 2 قاشق سوپخوری

 

كره 30 گرم

 

پودر شكر الك‌كرده 160 گرم

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

فر را بادمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را به اندازه‌ی 30×40 سانتیمتر، با كاغذ روغنی بپوشانید و روی كاغذ را هم چرب كنید. آن‌گاه مواد خشك را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و كنار بگذارید. كره را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

سپس شكر قهوه‌ای را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا تخم‌مرغ كامل، زرده‌ی تخم‌مرغ و شیره‌ی انگور را درون مایه بریزید و مواد خشك را كم‌كم بیفزائید. اكنون یك‌دوم پیمانه از زنجفیل شكری و كشمش را افزوده و مخلوط كنید. خمیر فراهم كرده را در سینی پهن كنید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر بپزید.

همینكه شیرینی خنك شد، آیسینگ فراهم كرده را رویش بریزید و صاف كنید. اینك باقیمانده‌ی زنجفیل را روی آیسینگ بپاشید، حدود 30 دقیقه كنار بگذارید تا ببندد و سفت شود. آن‌گاه شیرینی را به مربع‌های 5 سانتیمتری ببرید.

روش تهیه‌ی آیسینگ: شكر قهوه‌ای، شیر و كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا كره و شكر آب شوند. آن‌گاه از روی حرارت بردارید و پودر شكر و وانیل را بیفزائید

 

برچسب ها: آموزش شیرینیشیرینی زنجفیلیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرروش تهیه آیسینگشيرينی زنجفيلی با شيره انگورشیرینی زنجبیلی تعداد بازديد: 297 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است