Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 مهر 1396 - 15:37

کوکی ایتالیائی لیمو

کوکی ایتالیائی لیمو

shooroshirin6

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

 کره 250 گرم

 

شکر 100 گرم

 

زرده تخم مرغ 3 عدد

 

پوست لیموی رنده کرده 2 قاشق چایخوری

 

آرد 375 گرم

 

سفیده تخم مرغ همزده برای روی شیرینی 1 عدد

 

شکر برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها و پوست لیمو را بیفزائید و هم بزنید. حالا آرد را کم‌کم افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. حالا هربار یک قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و به شکل نوار‌ به طول 15 سانتیمتر رول کنید و مانند تصویر (به شکل عدد هشت انگلیسی) فرم دهید و در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.

اکنون رویشان سفیده تخم‌مرغ بمالید و شکر بپاشید. حالا سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 12-14 دقیقه بپزید. شیرینی را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا ومناسبی بچینید.   

 

برچسب ها: کوکی ایتالیائی لیموشیرینی لیموئیشیرینی ایتالیاییکوکی لیموییکوکی ایتالیایی تعداد بازديد: 485 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است