Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 22:20

کوکی کدوحلوایی

کوکی کدوحلوایی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 16-18 عدد

کرۀ نرم شده 115 گرم

شکر دانه ریز  100گرم

وانیلین  یک چهارم  قاشق چایخوری

پورۀ کدو حلوایی  90 گرم

آرد  190 گرم

نمک   یک چهارم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری

دارچین 1 قاشق چایخوری

جوز هندی رنده کرده  یک چهارم  قاشق چا یخوری

بیکینگ سودا  یک چهارم قاشق چایخوری

شکلات چیپسی 60 گرم

آشپزباشی - نجمه درویش

کره، شکر و  وانیلین  را در کاسۀ مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد پوره کدو حلوایی را بیفزائید و مخلوط کنید.

آن‌گاه مخلوط الک کردۀ آرد، نمک، بیکینگ پودر، دارچین، جوز هندی و بیکینگ پودر را افزوده  و مخلوط کنید.

سپس شکلات چیپسی را بیفزائید و مواد را با لیسک هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر فراهم کرده را در کیسۀ نایلونی بگذارید و  یک ساعت در یخچال قرار دهید.

حالا هربار به انداۀ دو  قاشق  چایخوری از خمیر بردارید و با فاصله از یکدیگر، در سینی چربکردۀ شیرینی پزی قرار بچینید. 

اکنون کوکی کدو حلوایی را بمدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجۀ سانتیگراد بپزید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.

 می‌توانید به جای  شکر سفید از شکر قهوه‌ای نیز استفاده کنید.

 پورۀ کدو حلوایی می باید پخته و بدون آب باشد.

برچسب ها: آشپزباشیانواع کوکی های خوشمزهشیرینی پزی خانگینجمه درویشکوکی کدو حلواییمواد لازم برای تهیه کوکی کدو حلواییروش تهیه کوکی کدو حلواییانواع کیک و شیرینی با کدو حلوایی تعداد بازديد: 259 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است