Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 14:32

بیسكویت‌های بهاری لیموئی

بیسكویت‌های بهاری لیموئی

shooroshirin6

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

كره 200 گرم

 

پودر شكر 120 گرم

 

زرده تخم‌مرغ 1عدد

 

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

آبلیموی تازه 2 قاشق چایخوری

 

آرد 300 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ، پوست لیمو و آب‌لیمو را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد را بیفزائید تا مایه، خمیر شود. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر به قطر تقریبی 7 سانتیمتر قالب بزنید. خمیرهای قالب خورده را در سینی شیرینی‌پزی دارای كاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180درجه سانتیگراد بپزید.

همینكه بیسكویت‌ها خنك شدند، در صورت دلخواه رویشان قدری مارمالاد لیمو یا زردآلو بمالید و با خمیر فوندانت رنگی، گیپور خوراكی و گل‌های دست ساختتان از خمیر فوندانت بیارائید.

 

برچسب ها: بیسکویتبیسكویت‌های بهاری لیموئیبیسکویت لیموییبیسکویت بهاریلیمویی تعداد بازديد: 1513 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است