Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 05:17

شکلات با مارشمالو

شکلات با مارشمالو

shooroshirin6

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

كره 60 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

شكر ریز 55 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 170 گرم

 

پودر كاكائو 2 قاشق سوپخوری

 

نمك 1 پینچ

 

مارشمالوی سفید و صورتی 150 گرم

 

شكلات سیاه آبكرده 300 گرم

 

شكلات سفید آبكرده 150 گرم

 

گلسه‌ چری 12 عدد

 

پاستیل سبز رنگ برای تزئین حدود 6 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

كره، تخم‌مرغ، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا فقط با هم مخلوط شوند. آن‌گاه آرد، پودر كاكائو و نمك را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. خمیر فراهم كرده را در كیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر به قطر چهار و نیم سانتیمتر، 24 دایره از خمیر ببرید و با فاصله در سینی بچینید.

حالا سینی را در فر بگذارید و شیرینی‌ها را به مدت تقریبی 10 دقیقه، بپزید. اكنون شیرینی‌ها را از فر درآورید و بلافاصله روی هر كدام یك مارشمالو بگذارید. دوباره سینی را در فر بگذارید و پس از یك دقیقه از فر درآورید و روی پنجره سیمی خنك كنید.

آن‌گاه روی مارشمالو، شكلات سیاه بریزید و بگذارید شكلات ببندد. حال روی شكلات را با شكلات سفید و گلسه‌چری بیارائید و با پاستیل سبز رنگ برای گلسه‌چری‌ها برگ بسازید و كنارش قرار دهید. اینك شكلات مارشمالو را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری: ماندگاری این شیرینی بیش از یك هفته در ظرف دردار و در دمای محیط می‌باشد.

 

برچسب ها: شکلاتمارشمالوآموزش شکلاتشکلات با مارشمالوشکلات مارشمالوانواع شکلات تعداد بازديد: 940 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است