Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 04:56

پای میوه خشك

پای میوه خشك

shooroshirin6

0 0

متوسط

24 نفر

مواد مورد نیاز

 انجیر خشك خرد كرده 150 گرم

 

زردآلوی خشك خرد كرده 65 گرم

 

كشمش سیاه 75 گرم

 

مربای پوست پرتقال بدون شربت 40 گرم

 

برگه هلوی خرد كرده 60 گرم

 

آلوی خشك خرد كرده 55 گرم

 

 سیب پوست كنده و رنده كرده 1عدد

 

شكر قهوه‌ای 100 گرم

 

مارمالاد انجیر یا زردآلو 2 قاشق سوپخوری

 

پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

آب پرتقال  110 میلی‌لیتر

 

چوب دارچین 1 عدد

 

مخلوط دارچین و هل 1 قاشق چایخوری

 

سفیده تخم‌مرغ برای روی خمیر 1 عدد

 

مواد لازم برای تهیه خمیر پای:

 

آرد 300 گرم

 

شكر 50 گرم

 

كره سرد و خرده كرده  150 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

آب سرد 1-2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

میوه‌ها، شكر، مارمالاد، پوست پرتقال، آب پرتقال، چوب دارچین و ادویه‌ها را در كاسه‌ای بریزید، رویش را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید.

آن‌گاه دو قالب 12 تائی كوچك مافن را چرب كنید و خمیر پای را به دو قسمت تقسیم نمائید. سپس هر بار یكی از آنها را به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و 24 دایره به قطر 7 سانتیمتر از آن ببرید و خمیرها را در قالب‌ها بگذارید.

با چنگال سوراخ‌هایی روی آنها ایجاد كنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید. حالا باقیمانده خمیر را نیز باز كنید و نوارهائی از آن ببرید. نوارها را به شكل حصیر بافت در كنار هم بگذارید و با برشگر به قطر شش و نیم سانتیمتر دایره‌هائی از آن ببرید.

اكنون چوب دارچین را از درون میوه‌ها خارج كنید و مخلوط را درون خمیرها بریزید. اینك دایره‌های حصیربافت را رویشان بگذارید، روی خمیرها سفیده تخم‌مرغ بمالید و پای را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.

حالا روی پای قدری پودر شكر بپاشید و برای پذیرائی در دیس زیبائی قرار دهید.

روش تهیه خمیر: آرد، شكر و كره را مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید. آن‌گاه تخم‌مرغ و آب را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: پای میوه خشكپای میوهپای با میوه خشکانواع پایروش تهیه پای تعداد بازديد: 1688 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است