Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 11:11

گل قندی

گل قندی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آب سرد 50 ميلي‌ليتر

 

پودر ژلاتين 5 گرم

 

سفيده تخم‌مرغ 300 گرم

 

پودر شكر حدود 600 گرم

 

حبه قند حدود 50 عدد 

آشپزباشی – سعید بابارحیمی

 

ابتدا آب و ژلاتين را با هم مخلوط كنيد و روي بخار آب جوش قرار دهيد تا ژلاتين حل شود. آن‌گاه ژلاتين حلكرده را به سفيده‌هاي تخم‌مرغ بيفزائيد و پودر شكر را كم‌كم اضافه كنيد و مخلوط نمائيد تا جاييكه آيسينگ قدري سفت شود.

سپس آن را چند قسمت كنيد و رنگ‌هاي خوراكي دلخواه‌تان را بيفزائيد. حالا آيسينگ را در كيسه مخصوص شيريني‌پزي بريزيد. ماسوره شكوفه را انتخاب كنيد و روي حبه قند شكوفه‌هاي رنگي بزنيد. مدت 4-5 ساعت طول مي‌كشد تا گل قندي‌ها خشك شود.

يادآوري 1: مي‌توانيد ابتدا از ماسوره كوچك به شكل برگ استفاده كنيد و براي شكوفه‌ها برگ بگذاريد.

يادآوري 2: شماره ماسوره برگ 352 و شماره ماسوره شكوفه 16 مي‌باشد.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیانواع شیرینیشیرینی پزیمواد اولیه شیرینیطرز تهیه شیرینیدستور شیرینیآشپزباشیسعید بابا رحیمیگل قندیشیرینی گل قندی تعداد بازديد: 3849 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است