Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:51

پالمرز عسلی

پالمرز عسلی

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

30 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 30 عدد

خمیر میل فوی...................400  گرم

کرة آبکرده.............  2   قاشق سوپخوری

عسل .............. 2  قاشق سوپخوری

خامه.............  1  قاشق سوپخوری

شکر........................ 3  قاشق سوپخوری

گردوی آسیاب کرده3................. قاشق سوپخوری

پودر دارچین1 .................. قاشق چایخوری

 

آشپزباشی - مریم امیری:

روش‌تهیه

فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و خمیر میل‌فوی را روی سطح آرد پاشیده به اندازة 20×40 سانتیمتر باز کنید. آن‌گاه مخلوط کره، عسل و خامه را روی خمیر بمالید. سپس شکر،‌گردو و دارچین را با هم مخلوط کنید و آن را روی خمیر بپاشید. اکنون خمیر را از درازا و از هر دو طرف تا وسط تا کنید و بعد آن را روی هم برگردانید تا خمیر چهار لایه شود. اینک پالمرز را به عرض نیم سانتیمتر برش دهید و با فاصله از یکدیگر، در سینی شیرینی‌پزی بگذارید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر بپزید.

 

خواص  گردو

مطالعات مشاهده‌ای نشان می‌دهند که مصرف مرتب مغزها می‌تواند خطر بروز سرطان‌ پروستات و سرطان‌ روده‌ بزرگ را کاهش بدهد. تحقیقات انجام گرفته بر روی حیوانات نشان می‌دهند که مصرف گردو می‌تواند از بروز سرطان‌ سینه، پروستات، روده‌ی بزرگ و کلیه پیشگیری کند. با این‌ حال برای اثبات قطعیت این موضوع نیاز به مطالعات بالینی بیشتر بر روی انسان‌هاست.

برچسب ها: پالمرز عسلیطرز تهیه پالمرز عسلی تعداد بازديد: 442 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است