Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 15 اسفند 1402 - 03:32

فلورانتین آجیلی

فلورانتین آجیلی

shooroshirin

0 0

متوسط

8 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

بادام خرد کرده ۵۰ گرم
گردوی خردکرده ۵۰ گرم
فندق خرد کرده ۵۰ گرم
آرد ۲۵ گرم
شکر ۵۰ گرم
عسل ۶۰ میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)
فلورانتین آجیلیبدون سیروپ ۱۰۰ گرم

آشپزباشی - مهدیه ولی‌نژاد :

روش تهیه

همة مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود. آن‌گاه هر بار به اندازة یک قاشق چایخوری از این مواد را بردارید و در قالب‌های مینی مافین بریزید. حالا فلورانتین را به مدت تقریبی 8 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجة سانتیگراد بپزید. سپس فلورانتین را به کمک چاقوی کوچک به آرامی از قالب درآورید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

برچسب ها: بادامفندقگردوفلورانتین آجیلیطرز تهیه فلورانتین آجیلیکمپوت آلبالو تعداد بازديد: 755 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است