Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 24 مرداد 1399 - 06:09

شیرینی سیب و دارچین

شیرینی سیب و دارچین

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

آردحدود................ 300 گرم

وانیل.............اندکی

پودر شکر.................80 گرم

کره...............125 گرم

تخم‌مرغ..............2 عدد

 

مواد لازم میانی

سیب................3 – 4 عدد

پودر شکر..............100 گرم

گردو..............60 گرم

دارچین................1 قاشق چایخوری

آشپزباشی – افسانه ظروفی :

روش تهیه

ابتدا مواد میانی را آماده کنید. پوست سیب‌ها را بگیرید و خرد کنید و همراه با پودر شکر در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه سیب را بپزید و در اواخر پخت گردو و دارچین را به آن بیفزائید و بگذارید خنک شود. در این میان خمیر را فراهم کنید. آرد را در کاسة بزرگی بریزید و وانیل و پودر شکر را افزوده و مخلوط سازید. سپس کره و تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و مواد را خمیر کنید. خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و با کاتر کنگره‌دار قالب بزنید. روی هر خمیر قدری از مواد میانی بگذارید و خمیر را تا کنید. خمیرها را در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید و رویشان زردة تخم‌مرغ بمالید و پرک بادام و پسته بپاشید. شیرینی را به مدت تقریبی 15 – 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجة سانتیگراد بپزید. همینکه شیرینی‌ها خنک شدند، رویشان پودر شکر بپاشید.

برچسب ها: شیرینیافسانه ظروفیشیرینی سیب و دارچینطرز تهیه شیرینی سیب و دارچین تعداد بازديد: 161 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است