Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 07:48

اسلایس با مارمالاد

اسلایس با مارمالاد

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 350 گرم

 

كره 200 گرم

 

شكر قهوه‌ای 150 گرم

 

بیكینگ پودر 2 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ زده شده 1 عدد

 

خامه ساده 120 میلی‌لیتر

 

گردو خردكرده 50 گرم

 

مربای پوست پرتقال بدون شهد 50 گرم

 

مارمالاد پرتقال 90 میلی‌لیتر

 

آب پرتقال 1-2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید. قالب 20×30 سانتیمتری را با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، كره و شكر را در كاسه‌ای مخلوط سازید. سپس نیمی از آن را در قالب پهن كنید و بفشارید.

آن‌گاه 15 دقیقه در فر بپزید تا كمی طلائی رنگ شود. بعد آن را خنك كنید. اینك مواد میانی را رویش قرار دهید و آن را صاف كنید. حالا به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی كه ببندد و طلائی رنگ شود، آن را در فر بپزید.

سپس نیمی از مارمالاد و آب پرتقال را در كاسه‌ای روی حرارت ملایم بگذارید و روی شیرینی پخته بدهید. پس از آن كه شیرینی خنك شد، آن را به شكل مربع برش بزنید.

روش تهیه‌ مواد میانی: باقیمانده مخلوط آرد، بیكینگ‌پودر، تخم‌مرغ، خامه، گردو، مربای پوست پرتقال و باقیمانده مارمالاد را، با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیانواع شیرینیشیرینی پزیمواد اولیه شیرینیشیرینی میوه ایطرز تهیه شیرینیپخت شیرینیدستور شیرینیافسانه اسفندیاریاسلایس با مارمالادشیرینی با مارمالد تعداد بازديد: 1479 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است