Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 19:32

تارت‌های كوچك مربائی

تارت‌های كوچك مربائی

shooroshirin6

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

كره 125 گرم

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

شكر قهوه‌ای روشن 110 گرم

 

فندق آسیاب كرده 60 گرم

 

آرد 250 گرم

 

دارچین آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

مارمالاد رَز بری 160 گرم

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

كره، زرده‌ی تخم‌مرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و سبك شود. آن‌گاه فندق، آرد و دارچین را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

سپس خمیر را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیم ‌سانتیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 5/6 سانتیمتر، 61 دایره از آن ببرید و در سینی شیرینی‌پزی دارای كاغذ روغنی بچینید.

اكنون باقیمانده‌ی خمیر را جمع كنید و آن را نیز روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم‌سانتیمتر باز كنید. اینك نوارهائی به عرض 8 میلیمتر از آن ببرید و رول كنید. سپس آنها را روی لبه‌ی خمیرهای قالب خورده بگذارید و برایشان دیواره بسازید.

حالا روی دیواره خمیر را با چنگال خطوطی ایجاد كنید و سینی را در فر گرم كرده با دمای 002 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 01 دقیقه بپزید. آن‌گاه روی هر كدام از تارت‌ها یك قاشق چایخوری مارمالاد بریزید و 5 دقیقه‌ی دیگر در فر بپزید.

همینكه تارت‌های مربائی خنك شدند، آنها را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

یادآوری: ماندگاری این شیرینی، بیش از یك هفته در ظرف دردار و در دمای محیط میسر است.

 

برچسب ها: تارتتارت‌های كوچك مربائیتارت مرباییشیرینی مرباییبیسکویت مربایی تعداد بازديد: 2149 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است