Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 16:35

گلت سیب و زردآلو

گلت سیب و زردآلو

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

خمیر میل فوی حدود یک کیلوگرم

مارمالاد زردآلو حدود  80 میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

سیب پوست کنده ورقه‌ای خرد کرده 2 عدد

زرده تخم‌مرغ برای روی شیرینی 2 عدد

شیر 1 قاشق چایخوری

عسل 2-3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - افسانه ظروفی

خمیر میل فوی را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3-4 میلیمتر باز کنید و 6 دایره به قطر تقریبی 15 سانتیمتر از آن برش دهید.

آن‌گاه سه تا از خمیرها را با فاصله از یکدیگر، روی سینی‌ شیرینی‌پزی بگذارید و رویشان مارمالاد زردآلو بمالید (روی هر خمیر 2 قاشق سوپخوری).

سپس روی مارمالاد سیب بچینید و با خمیرهای باقیمانده روی سیب‌ها را بپوشانید.

حالا روی خمیرها مخلوط زرده تخم‌مرغ و شیر بمالید و با چاقو خطوط زیبائی روی خمیر ترسیم نمائید.

اکنون آنها را یک شب در یخچال بگذارید و بعد گلت را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.

آن‌گاه دمای فر را به 170 درجه سانتیگراد کاهش دهید و گلت را 15 دقیقه دیگر یا تا زمانیکه رویش طلائی رنگ شود بپزید.

اینک گلت را از فر درآورید و در صورت دلخواه، قدری عسل گرم کرده رویشان بمالید.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیگلت سیب و زردآلوگلت سیبگلت زرد آلوگلت خوشمزه تعداد بازديد: 2792 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است