Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 29 خرداد 1398 - 23:34

شیرینی چای

شیرینی چای

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره 200 گرم

پودر شكر 100 گرم

پودر هل 1 قاشق چایخوری سرپر

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

آرد 400 گرم

بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

ماست پرچرب 70 میلی‌لیتر

مواد لازم برای رویه شیرینی

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

خامه ساده 2 قاشق چایخوری

كنجد به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و هل را به آن بیفزائید. سپس زرده‌های تخم‌مرغ را افزوده و مخلوط كنید.

حالا آرد و بیكینگ‌پودر را همراه با ماست، به طور یك در میان، درون مایه فراهم كرده بریزید و هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید. اكنون خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت، در یخچال نگه دارید. بعد خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر باز كنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید.

اینك روی شیرینی‌ها، مخلوط زرده تخم‌مرغ و خامه بمالید و قدری كنجد بپاشید. آن‌گاه شیرینی چای را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر بپزید و روی پنجره سیمی خنك كنید. حالا شیرینی را برای پذیرائی در ظرف مناسب و زیبائی بچینید.

روش تهیه رویه شیرینی: زرده‌های تخم‌مرغ و خامه را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: شیرینی چایآموزش شيرينيروش تهيه شيرينيمواد لازم شيريني چايشيريني تعداد بازديد: 967 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است