Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 20:27

توپی دو رنگ نارگیلی

توپی دو رنگ نارگیلی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 40 عدد

پودر شکر الک کرده 420 گرم

پودر نارگیل 100 گرم

شیر عسلی 180 گرم

رنگ خوراکی صورتی به میزان لازم

اسانس توت‌فرنگی به میزان لازم

آشپزباشی - محیا ربیعی

روش تهیه

پودر شکر و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید و شیر عسلی را کم‌کم به آن بیفزائید تا خمیر نسبتا غلیظی به دست آید. 

آنگاه این مایه را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت اسانس توت فرنگی و رنگ صورتی بیفزائید.

حالا هر بار به اندازه نصف قاشق چایخوری از مایه سفید رنگ و نصف قاشق چایخوری از مایة صورتی رنگ بردارید و آن را به شکل توپ درآورید.

توپ‌های فراهم کرده را در پودر نارگیل بغلتانید و در کپسول‌های کوچک کاغذی بگذارید.

یادآوری 1: چنانچه مایه شل بود، اندکی پودر نارگیل به آن بیفزائید.

یادآوری 2: بهتر است قبل از شکل دادن به مایه، آن را در یخچال نگه دارید.

برچسب ها: آشپزباشیمحیا ربیعیتوپی دورنگتوپی نارگیلیتوپی دورنگ نارگیلیروش تهیه توپی دورنگ نارگیلیروش تهیه انواع شیرینی های سادهتوپکهای رنگی نارگیلیتوپک نارگیلی تعداد بازديد: 396 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است