Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 06:26

فاج موکا و گردو

فاج موکا و گردو

shooroshirin6

0 0

آسان

18 نفر

مواد مورد نیاز

 شکر قهوه‌ای روشن 200 گرم

 

شیر 3 قاشق سوپخوری

 

خامه صبحانه 3 قاشق سوپخوری

 

عسل 2 قاشق سوپخوری

 

شکلات چیپسی 200 گرم

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

قهوه فوری ( آسیاب کرده) 1 قاشق چایخوری

 

گردوی خرد کرده 120 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

شکر، شیر، خامه و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و بجوشد (2 دقیقه). آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و شکلات چیپسی، وانیل و قهوه را به مایه فراهم کرده بیفزائید.

حالا گردو را افزوده و مخلوط کنید. همینکه این مخلوط خنک شد، آن را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به درازای 20 سانتیمتر، رول کنید.

حالا رول‌های فراهم کرده را در سلیفون قرار دهید و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود. اکنون رول‌ها را به ضخامت 1 سانتیمتر برش دهید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: فاج موکا و گردوفاج موکافاج گردوآموزش فاجانواع فاج تعداد بازديد: 985 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است