Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 10:36

ترافل آلو

ترافل آلو

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آلو سیاه  250 گرم

 

آب آلبالو  100 میلی‌لیتر

 

شكلات سیاه  250 گرم

 

خامه  125 گرم

 

كره  60 گرم

 

مواد لازم برای تزئین ترافل

 

بادام پرك برشته و خردكرده  حدود 50 گرم

 

گردوی برشته و خردكرده  حدود 50 گرم

 

پودر شكلات  به میزان لازم

 

ترافل‌های تزئینی  به میزان لازم

 

شكلات سیاه آبكرده  حدود 150 گرم

 

شكلات سفید آبكرده حدود 150 گرم

 

شكلات شیری آبكرده  حدود 150 گرم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

آلو را در آب آلبالو بخیسانید و یك شب در یخچال نگه‌دارید. آن‌گاه هسته آلوها را در آورید و آلو را خرد كنید.

شكلات، خامه و كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا مایه صاف و یكدستی به دست آورید.

 سپس صبر كنید تا مایه شكلاتی خنك شود و آلو را به آن بیفزائید، رویش را بپوشانید و در یخچال نگه‌دارید تا سفت شود.

حالا هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از مایه بردارید و به شكل توپ در آورید.

 اكنون ترافل‌ها را روی سینی پوشانده با فویل بچینید و به مدت تقریبی 4 ساعت در یخچال نگه‌دارید.

 اینك ترافل‌ها را در مواد مختلف همچون بادام، گردو، پودر شكلات، ترافل‌های تزئینی و غیره بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: ترافلآموزش ترافلانواع ترافلترافل آلودستور ترافلترافل ميوهترافل با آب آلبالوترافل با شكلات تعداد بازديد: 539 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است