Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 مرداد 1396 - 06:57

شیرینی پنجه غاز

شیرینی پنجه غاز

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

پنیر خامه‌ای 200 گرم

 

كره‌ سرد و خرد كرده 200 گرم

 

آرد حدود 450 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

وانیلین یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

شكر به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم كریم پور

 

پنیر، كره، آرد، بیكینگ‌پودر و وانیلین را در كاسه‌ دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. آن‌گاه خمیر را در كیسه‌ نایلونی قرار دهید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و با برشگری به قطر 7 سانتیمتر، قالب بزنید.

حالا دایره‌های خمیر را جدا جدا، روی شكر بزنید و به شكل نیم دایره تا كنید به گونه‌ای كه شكر داخل خمیر قرار بگیرد. اكنون هر نیم دایره‌ را دوباره در شكر بزنید و تا كنید تا به شكل مثلث درآید و شكر داخل خمیر قرار بگیرد! اینك روی این مثلث‌ها شكر بپاشید و چنگال بكشید و در سینی چربكرده بچینید.

آن‌گاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، شیرینی را بپزید.

یادآوری: چنانچه خمیر چسبنده بود می‌توانید اندكی آرد به آن بیفزائید.

 

برچسب ها: شیرینی پنجه غازآموزش شیرینی پنجه غازروش تهيه شیرینی پنجه غازمواد لازم شیرینی پنجه غازپنجه غازشيريني پنجه تعداد بازديد: 346 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است