Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 4 مهر 1399 - 19:50

کوکی شکری قلبی

کوکی شکری قلبی

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

آرد................2 پیمانه

پوست پرتقال خونی...............2 عدد

بیکینگ‌سودا..................یک‌دوم قاشق چایخوری

میپل سیروپ............یک‌چهارم پیمانه

روغن نارگیل.................یک‌چهارم پیمانه

 

 

مواد لازم برای تهیه آیسینگ

پودر شکر.....................1 پیمانه

آب پرتقال خونی................2 قاشق سوپخوری

روش تهیه

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. آن‌گاه آرد، پوست پرتقال خونی و بیکینگ‌سودا را در کاسه بزرگی بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس میپل‌سیروپ و روغن نارگیل را بیفزایید و هم بزنید. حالا خمیر به دست آمده را پهن کنید و با کاتر قلبی برش بزنید و به مدت 10 دقیقه در فر بپزید. اکنون آیسینگ فراهم کرده را روی کوکی‌ها بریزید.

روش تهیه آیسینگ

پودر شکر و آب پرتقال را با هم خوب مخلوط کنید.

برچسب ها: کوکیکوکی شکریآیسینگروغن نارگیلبیکینگ‌سودا تعداد بازديد: 154 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است