Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 30 خرداد 1397 - 11:02

چوبک شکلاتی

چوبک شکلاتی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تعداد 100-140 عدد

آرد ۳۷۵ گرم

دارچین یک دوم قاشق چایخوری

نمک یک دوم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری

پودر بادام ۷۰ گرم

شکر قهوه‌ای نرم ۴۰ گرم

کره نرم شده ۲۰۰ گرم

پودر شکر ۷۵ گرم

تخم مرغ 1 عدد

اسانس وانیل یک قاشق چایخوری

اسانس بادام سه قطره

شکلات تلخ آبکرده ۲۵۰ گرم

روغن مایع  یک قاشق سوپخوری

آشپزباشی - آرزو مقدم

آرد، دارچین، نمک، بیکینگ پودر، پودر بادام و شکر قهوه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه کره  و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخم‌مرغ، وانیل و اسانس بادام را اضافه کنید و دو دقیقه با سرعت متوسط همزن برقی هم بزنید.

حالا مخلوط مواد خشک را به این مایه بیفزائید و با لیسک هم بزنید تا مواد خمیر شود. اکنون خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

اینک هر بار به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و آن را رول کنید و به اندازة دلخواه برش دهید.

آن‌گاه خمیرهای برش زده را در سینی شیرینی‌پزی بچینید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

سپس شیرینی‌ها را از فر درآورید و صبر کنید تا کاملا خنک شوند. حالا شیرینی‌ها را در مخلوط شکلات و روغن مایع بزنید و روی کاغذ روغنی بگذارید.

اکنون شیرینی‌ها را بیست دقیقه در یخچال نگه دارید تا شکلات روی شیرینی ببندد.

برچسب ها: آشپزباشیشیرینی خوشمزهآرزو مقدمشیرین پزی خانگیچوبک شکلاتیسیگارت شکلاتیشیرینی چوبیمواد لازم برای تهیه چوبک شکلاتیطرز تهیه چوبک شکلاتی تعداد بازديد: 188 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است