Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 05:20

اسلایس شكلات با بادام پرك

اسلایس شكلات با بادام پرك

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

شكلات شیری 225 گرم

 

كره 40 گرم

 

بیسكویت خردكرده 75 گرم

 

بادام پرك 50 گرم

 

شكلات سفید خردكرده  75 گرم

 

پودر شكر برای پاشیدن روی شیرینی به میزان لازم

 

آشپزباشی – افسانه ظروفی

 

شكلات شیری خردكرده و كره را، در كاسه‌ای بریزید و به روش بن‌ماری آب كنید. بعد آن‌را  از روی حرارت بردارید و 5 دقیقه كنار بگذارید.

قالب لوفی به گنجایش 450میلی‌لیتر را با نایلون كاملاً بپوشانید. در ظرف مناسبی، بیسكویت، شكلات آبكرده، بادام و شكلات سفید را مخلوط كنید و در قالب بریزید. حالا آن را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

آن‌گاه شیرینی را برش دهید و در صورت دلخواه، پودر شكر رویش بپاشید.

 

برچسب ها: شکلاتآموزش شکلاتاسلایس شكلاتشكلات با بادام پركطرز تهیه شکلاتمواد اولیه شکلات تعداد بازديد: 1378 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است