Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 13:50

مربای هویج

مربای هویج

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

هویج 500 گرم

 

شكر 500 گرم

 

آب 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

خلال پسته 3 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو تازه 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی – مریم امیری

 

هویج‌ها را بشوئید و پوست‌شان را بگیرید. آن‌گاه هویج‌ها را از رنده‌ درشت رد كنید و در قابلمه‌ لعابی یا تفلون بریزید. سپس شكر و آب را به آن بیفزائید و به مدت تقریبی20 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا هویج بپزد و شربت قوام آید.

حالا خلال پسته و آبلیمو را به آن بیفزائید و پس از چند جوش، از روی حرارت بردارید، همینكه مربا خنك شد، آن را در شیشه‌ در دار بریزید و در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: انواع مربامربای هویجآموزش مربای هویجطرز تهیه مربای هویجمواد اولیه مربای هویجدستور مربای هویج تعداد بازديد: 980 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است