Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 تیر 1398 - 20:09

مارمالاد سیب

مارمالاد سیب

shooroshirin5

0 0

آسان

15 نفر

مواد مورد نیاز

سیب 1 كیلوگرم

 

شكر 1 كیلوگرم

 

آب 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

وانیلین یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

پودر ژلاتین1 قاشق چایخوری

 

آب 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

پوست و دانه‌ی سیب‌ها را بگیرید و آنها را ریز خرد كنید و همراه با آب روی حرارت ملایم بگذارید تا سیب بپزد و آبش گرفته شود.

آن‌گاه سیب را پوره كنید و همراه با شكر در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مارمالاد غلیظ شود.

حالا وانیلین و ژلاتین حلكرده در آب را به مارمالاد بیفزائید و از روی حرارت بردارید.

اكنون مارمالاد را در شیشه‌ی استریل كرده بریزید و در یخچال نگه‌ دارید.

 

برچسب ها: مارمالاد سیبمربا و مارمالادآموزش مارمالادانواع مارمالاددستور مارمالادمواد لازم مارمالادروش تهیه مارمالاد تعداد بازديد: 767 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مارمالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است