Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 21:52

دسر شاتوت و یوفکا

دسر  شاتوت و یوفکا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

نان یوفکا دالیا   2 عدد

کره آبکرده  60 گرم

شیر  500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

شکر   100 گرم

زرده تخم‌مرغ  1 عدد

نشاسته ذرت  3 قاشق سوپخوری

وانیلین  یک‌چهارم قاشق چایخوری

کره  1 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه سس شاتوت

شاتوت  100 گرم

شکر  70 گرم

نشاسته ذرت  2 قاشق سوپخوری

پودر شکر  برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

روی خمیرهای یوفکا کره آبکرده بمالید و در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد آن را برشته کنید.

آن‌گاه شیر، شکر، تخم‌مرغ، زرده تخم‌مرغ و نشاسته را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را به کرم بیفزائید.

حالا کرم فراهم کرده را در لیوان‌های مناسب پذیرائی بریزید و بعد سس شاتوت را به آن بیفزائید.

اکنون روی دسر را با خمیر یوفکای برشته و خرد کرده بیارائید و اندکی پودر شکر رویش بپاشید.

روش تهیه سس شاتوت

همه مواد را با هم مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بریزید.

آن‌گاه ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و سس را پیوسته هم بزنید تا اندکی غلیظ شود.

یادآوری: می‌توانید برای تهیة این دسر از شاتوت منجمد استفاده کنید.

برچسب ها: آشپزباشیدسر شاتوتآرزو گنجیدسرهای مدرنطرز تهیه دسر شاتوتدسر شاتوت و یوفکاانواع دسرهای خوشمزه با خمیر یوفکاانواع دسرهای خوشمزه تابستانی تعداد بازديد: 1029 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است