Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 اردیبهشت 1403 - 00:03

پودینگ کدو تنبل

پودینگ کدو تنبل

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کدو تنبل بخارپز له شده........................ 2 فنجان

شیر نارگیل..................... 4/1 1 فنجان

آرد برنج سفید ...................1 فنجان

آرد تاپیوکا..................... 4/1 فنجان

 نمک.................. 1 قاشق چایخوری

شکر................. 1 فنجان

نارگیل خشک شده .................2 فنجان

روش‌تهیه

نارگیل خشک شده را با 2/1  قاشق چایخوری نمک برای پاشیدن مخلوط می‌کنیم. کدوی له شده،آرد تاپیوکا،2/1 نمک و 1 فنجان شکر را با هم مخلوط کرده به آرامی آرد برنج و شیر نارگیل رااضافه می‌کنیم تا شکر بطور کامل حل شود. باقی نارگیل خشک شده را به مخلوط اضافه کرده و مواد را کنار

می‌گذاریم. مواد در فنجان یا سینی جهت پخت گذاشته، نارگیل خشک شده و نمک آماده شده از قبل را  بر روی آنها می‌پاشیم. به مدت 30 دقیقه با حرارت بالا بخار پز می‌کنیم. پس از پخت می‌گذاریم در دمای اتاق خنک شود.

پودینگ را قالب‌ها در آورده در ظرف سرو می‌گذاریم.

برچسب ها: دسرپودینگطرز تهیه پودینگپودینگ کدو تنبل تعداد بازديد: 277 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است