Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 11:19

کرپ گردو با سس کارامل

کرپ گردو  با سس کارامل

shooroshirin6

0 0

متوسط

12 نفر

مواد مورد نیاز

 تخم مرغ همزده 3 عدد

 

شیر سه چهارم پیمانه (180 میلی لیتر)

 

آرد 4 قاشق سوپخوری

 

وانیل 1 پینچ

 

شکر 1 قاشق سوپخوری

 

زعفران حلکرده 1 قاشق سوپخوری

 

روغن 1 قاشق سوپخوری

 

سس کارامل به میزان لازم

 

مواد لازم میانی:

 

مغز گردوی خرد کرده 1 پیمانه سرپر

 

خامه فرم گرفته 250 گرم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

تخم‌مرغ، شیر، آرد، وانیل، شکر و زعفران را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن بالونی بزنید، آن‌گاه مایه را از صافی عبور دهید، روغن را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس تابه مناسبی به قطر 18 سانتیمتر را قدری چرب کنید و روی حرارت اجاق بگذارید تا داغ شود. حالا هربار یک ملاقه از مواد را در تابه بریزید و با حرکت دست مواد را در تمام سطح تابه پخش کنید، دو طرف کرپ‌ها را برشته کنید و کنار بگذارید.

اکنون روی هر کرپ قدری خامه و گردو قرار دهید و به شکل بقچه‌ای یا رول آن را بپیچید و در ظرف مناسبی قرار دهید. رویش را با کارامل بیارائید.

 

برچسب ها: انواع کرپآموزش کرپکرپ گردو با سس کاراملکرپ گردوکرپ با سس کارامل تعداد بازديد: 852 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است