Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 16:56

فرني سه‌رنگ با مغز و كشمش

فرني سه‌رنگ با مغز و كشمش

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

آرد ذرت............. 120 گرم

شير............. 2 ليتر

شكر قهوه‌اي.............. 200 گرم

گلاب.............. 60 ميلي‌ليتر (يك‌چهارم پيمانه)

هل سبز يا سفيد سائيده .................يك‌دوم قاشق چايخوري

زعفران حل‌كرده ..................3 قاشق سوپخوري

پودر قهوه................. 1 قاشق سوپخوري

مغز تخمه‌ي آفتابگردان .................2 قاشق سوپخوري

كشمش بي‌دانه.................. 2 قاشق سوپخوري

كنجد...............2قاشق سوپخورير

آشپزباشی - معصومه عيوضي :

 

روش‌تهیه

ابتدا آرد ذرت را در شير سرد حل كنيد تا كاملاً مخلوط شود. آن‌گاه شكر را بيفزائيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد. سپس آن را پيوسته هم بزنيد تا غليظ شود.

حالا گلاب و هل را بيفزائيد و مخلوط كنيد. اكنون فرني را سه قسمت كنيد و يك بخش از آن را در ظرف مناسبي بريزيد و صبر كنيد تا خنك شود و ببندد. اينك به بخش ديگر آن زعفران بيفزائيد و قسمت سوم را با پودر قهوه طعم‌دار كنيد. روي فرني را با مغزها، كشمش و كنجد بيارائيد و ميل كنيد.

 

 

یادآوری : مي‌توانيد از تركيب مغزها، كشمش و كنجد داخل فرني‌ هم استفاده كنيد.

برچسب ها: دسرفرنی سه رنگفرنیطرز تهیه فرنی سه رنگفرنی نارگیلیفرنی زعفرانی تعداد بازديد: 600 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است