Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 15 اسفند 1402 - 02:10

اسلايس هلو

اسلايس هلو

shooroshirin

0 0

متوسط

25 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 25 تكه

كمپوت هلو بدون شربت...............3 عدد، خرد شده

 

مواد لازم براي كيك:

كره يا مارگارين.................150 گرم

شكر................150 گرم

وانيل............يك‌دوم قاشق چايخوري

نمك..............يك‌هشتم قاشق چايخوري

اسانس ليمو.................5 قطره

تخم‌مرغ...............4 عدد

آرد گندم..............250 گرم

بيكينگ‌پودر..............3 قاشق چايخوري

مواد لازم براي كرامبل:

آرد سفيد گندم.................150 گرم

شكر.............75 گرم

وانيل.............يك‌دوم قاشق چايخوري

كره...............100 گرم

 

مواد لازم براي رويه:

پودر قند  ...................100 گرم

آبليمو............2 قاشق سوپخوري

روش‌تهیه

يك قالب مستطيل در ابعاد 33×23 را چرب كنيد و فر را در دماي 180 درجه‌ي سانتي‌گراد روشن كنيد.

براي تهيه‌ي كيك:

كره را با همزن بزنيد تا لطيف شود سپس شكر و وانيل و نمك را بيفزاييد و خوب هم بزنيد حالا تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه بيفزاييد و هر كدام را 30 ثانيه هم بزنيد در انتها آرد و بيكينگ‌پودر را با هم مخلوط كنيد و به مايه بيفزاييد كيك را در قالب پهن كنيد و با قاشق آن را صاف كنيد و هلو‌هاي خرد شده را روي مايه‌ي كيك بريزيد و بعد كرامبل را درست كنيد

آرد، شكر، وانيل و كره را با همزن بزنيد تا به شكل خرده نان درآيد و آن را هم روي هلوهاي خرد شده بريزيد و قالب را در طبقه‌ي وسط فر به مدت 25 دقيقه بپزيد. حالا آبليمو و پودر قند را با هم مخلوط كنيد و با قلم‌مو روي كيك داغ بريزيد.

برچسب ها: دسركمپوت هلووانیلمارگارين تعداد بازديد: 209 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است