Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 06:20

دسر ماست و تخم ریحان

دسر ماست و تخم ریحان

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری + 1 قاشق چایخوری

آب 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

ماست پرچرب 500 گرم (2 پیمانه)

خامه صبحانه 200 گرم

شیر 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

شکر 70 گرم

اسانس وانیل یک‌دوم قاشق چایخوری

کمپوت آناناس پوره کرده 125 گرم (یک‌دوم پیمانه)

زعفران حلکرده 1 قاشق چایخوری

تخم ریحان  2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - آرزو مقدم

ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید تا کاملا شفاف شود. آن‌گاه ماست، خامه، شیر، شکر و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

سپس محلول ژلاتین را به آن بیفزائید و هم بزنید. حالا مایه فراهم کرده را سه قسمت کنید و در سه کاسه جداگانه بریزید.

اکنون به یک قسمت پوره آناناس و زعفران بیفزائید و به قسمت دیگر تخم ریحان اضافه کنید (تخم ریحان را 5 دقیقه در آب بخیسانید و بعد آبش را دور بریزید).

اینک قسمت ساده دسر را در ظرف و یا قالب مورد نظرتان بریزید و آن را 20 دقیقه در یخچال نگه دارید تا قدری سفت شود.

سپس قسمت دارای تخم شربتی را به آن بیفزائید و دوباره در یخچال قرار دهید تا این لایه نیز ببندد و قدری سفت شود.

آن‌گاه قسمت زعفرانی و میوه‌ای دسر را روی لایه قبلی بریزید و دسر را در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

برچسب ها: آشپزباشیدسر سادهدسر خوشمزهدسر جدیددسر آسانآرزو مقدمدسر ماست و تخم شربتیدسر ماستدسر تخم شربتیدسر ماست و تخم ریحان تعداد بازديد: 1919 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است