Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 28 مرداد 1398 - 18:30

دسر لیمو

دسر لیمو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

شکر 120 گرم

نشاسته ذرت 3 قاشق سوپخوری

آب‌لیموی تازه 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

آب 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

کره 30 گرم

بیسکویت کرم‌دار خرد کرده 150 گرم

نعنا برای تزئین به میزان لازم

لیمو برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

شکر، نشاسته ذرت،‌ آب‌لیمو، آب و کره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کرم بپزد و غلیظ شود.

کرم را پیوسته هم بزنید تا ته نگیرد!

آن‌گاه کرم را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

سپس بیسکویت خرد کرده را در لیوان‌های مناسب پذیرائی بریزید و کرم لیمو را به آن بیفزائید و در یخچال قرار دهید.

هنگام مصرف، دسر را با لیمو و نعنا بیارائید.

برچسب ها: دسردسر لیموآشپزباشیشور و شیریندستور تهیه دسر لیموروش تهیه دسر لیموآموزش تهیه دسرآموزش دسر لیمو تعداد بازديد: 110 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است