Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 اردیبهشت 1403 - 00:22

تيراميسو فنجانی

تيراميسو فنجانی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

كره..................90 گرم

وانيل...............يك‌هشتم قاشق چايخوري

شكر..................110 گرم يا يك‌دوم پيمانه

تخم‌مرغ...............2 عدد

آرد.................150 گرم (1پيمانه)

بيكينگ‌پودر...................2 قاشق چايخوري

شير...............2 قاشق سوپخوري

 

مواد مياني:

پنيرخامه‌اي...............250 گرم

پودر قند....................40 گرم(يك‌چهارم پيمانه)

خامة فرم گرفته.................180 ميلي‌ليتر(سه‌چهارم پيمانه)

پودر نسكافه...............1 قاشق سوپخوري

آب‌جوش...................80 ميلي‌ليتر(يك‌سوم پيمانه)

شكلات سياه رنده شده......................50 گرم(براي تزيين)

 

روش‌تهیه

فر را با حرارت 180 درجة سانتي‌گراد گرم كنيد. در 9 عدد از قالب‌هاي مافين را كپسول (كاغذ مخصوص كيك يزدي) قرار دهيد. كره، وانيل، شكر، تخم‌مرغ، آرد، بيكينگ‌پودر الك شده و شير را در ظرف مناسب قرار داده،‌ با دور كند همزن بزنيد در حدي كه فقط مواد با هم مخلوط شوند. سپس دور همزن را زياد كنيد. حدوداً 4 دقيقه بزنيد تا جايي‌كه رنگ مواد روشن شود و مايه صاف و يك‌دستي داشته باشيد. سپس مايه را بين كپسول‌ها تقسيم‌ كرده، روي آن‌ها را صاف كنيد. به مدت 25 دقيقه در فر بگذاريد. سپس كيك‌ها را روي بنجرة سيمي خنك كنيد. در يك ظرف مناسب پنيرخامه‌اي و پودر قند را با همزن مخلوط كنيد و سپس خامه فرم‌گرفته را با كمك ليسك با آن مخلوط كرده، كنار بگذاريد. در يك پياله كوچك پودر نسكافه را با آب جوش مخلوط كرده، كنار بگذاريد.

كيك‌هاي خنك‌شده را جدا كرده، هر كيك را از ارتفاع به 4 قسمت مساوي تقسيم كنيد. سپس هر دو طرف برش‌ها را با كمك قلم‌مو با نسكافه حل‌شده مرطوب و سپس برش‌ها را به كمك مخلوط پنير‌خامه‌اي به هم بچسبانيد. روية كيك را نيز با مخلوط پنيرخامه‌اي بپوشانيد و با شكلات سياه رنده شده تزيين كنيد. سپس كيك‌هاي آماده را 3 ساعت در يخچال قرار دهيد و سرو نماييد.

برچسب ها: دسرتیرامیسووانیلشكلات سياه تعداد بازديد: 173 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟