Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 10:54

خاگینه گل رز | طرز تهیه خاگینه گل رز

خاگینه گل رز | طرز تهیه خاگینه گل رز

shooroshirin6

0 0

آسان

25 نفر

مواد مورد نیاز

برای تهیه خاگینه گل رز به مواد زیر نیاز می باشد:

 کره 100 گرم

 

تخم مرغ 2 عدد

 

ماست 50 گرم

 

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

 

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

 

آرد حدود 300 گرم

 

مواد لازم برای تهیه شربت:

 

آب 250 میلی لیتر

 

شکر 500 گرم

 

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

 

گلاب 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی

 

به منظور پخت خاگینه گل رز کره و تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه ماست، بیکینگ‌پودر و وانیل را بیفزائید و به همزدن ادامه دهید. حالا آرد را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی به‌دست‌آید.

سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 3 سانتیمتر قالب بزنید و به شکل گل رز بپیچید.

خمیرها را در سینی چربکرده بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اینک خاگینه را 15 دقیقه در شربت ولرم قرار دهید.

روش تهیه شربت: آب، شکر، آبلیمو و گلاب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود. سپس آن را بجوشانید و پس از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید.

 

برچسب ها: خاگینه گل رزخاگینه گلخاگینه رزخاگینه به شکل گلخاگینهپخت خاگینه گل رز تعداد بازديد: 2040 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟