Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 04:51

ژله خاكشیر

ژله خاكشیر

shooroshirin3

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

آب 1 لیتر (4 پیمانه)

 

شكر 350 گرم

 

پودر ژلاتین 5 قاشق چایخوری

 

خاكشیر 40 گرم

 

گلاب 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

آبلیموی تازه 40 میلی‌لیتر (حدود 3 قاشق سوپخوری)

گروه شیرینی پزی

 

750 میلی‌لیتر از آب را همراه با شكر روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آن‌گاه پودر ژلاتین را روی باقیمانده آب بریزید و به روش بن‌ماری حل كنید.

سپس محلول ژلاتین را به شربت بیفزائید و بگذارید خنك شود. حالا خاكشیر را بشوئید و همراه با گلاب و آبلیمو به مایه فراهم كرده بیفزائید، خوب مخلوط كنید و در یخچال بگذارید تا نیم بند شود. در این میان گاهی آن را هم بزنید تا  خاكشیر ته‌نشین نشود! اكنون ژله خاكشیر را در قالبی به گنجایش 1 لیتر بریزید و دست‌كم 4 ساعت در یخچال نگه دارید، تا كاملا ببندد.

اینك ژله خاكشیر را برای پذیرائی در ظرف مناسبی برگردانید و در صورت دلخواه با برش‌هائی از لیمو بیارائید و میل كنید.

 

برچسب ها: ژلهآموزش ژلهژله خاکشیرروش تهیه ژلهمواد لازم ژلهآشپزی با خاکشیرتهیه ژله خاکشیر تعداد بازديد: 677 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟