Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 21 آبان 1398 - 21:59

دسر مگنولیا

دسر مگنولیا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

پودینگ وانیلی یک بسته

آب سرد ۱۶۵ میلی لیتر (حدود دوسوم پیمانه)

شیر عسلی  ۱۰۰ گرم

خامه فرم گرفته ۵۰۰ گرم

بیسکوییت وانیلی یک بسته

موز ۴ تا ۵ عدد درشت

چنانچه برای آراستن دسر مگنولیا از موز استفاده می‌کنید، موزها را در آبلیموی تازه بغلتانید تا در اثر اکسید شدن، سیاه نشود!

پودینگ وانیلی را از فروشگاه‌های معتبر لوازم قنادی تهیه کنید.

آشپزباشی - آرزو مقدم

پودینگ وانیلی را همراه با آب سرد در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا کاملا غلیظ شود.

آن‌گاه شیرعسلی را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس روی ظرف را بپوشانید و پودینگ را به 2 ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا خامه فرم گرفته را به پودینگ بیفزائید.

اینک کف ظرف‌های مناسب پذیرائی یک ردیف بیسکویت و یک ردیف موز بچینید و با قدری از مایه پودینگ روی موز را بپوشانید.

لایه‌های بیسکویت، موز و پودینگ را تکرار کنید تا ظرف‌های دسر پر شوند.

سپس روی دسر را با بیسکویت دلخواهتان و موز حلقه کرده بیارائید و دسر را به مدت تقریبی 4-6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

برچسب ها: دسرکاپ کیککیکآشپزباشیشور و شیریندسر مگنولیا تعداد بازديد: 104 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است