Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 20:05

سیب عسلی

سیب عسلی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

سیب متوسط  4 عدد

 

مخلوط مغزها (گردو، پسته، بادام و فندق)  1 قاشق سوپخوری

 

 

خرمای خردكرده  1 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

عسل  2 قاشق سوپخوری

 

پودر دارچین  یك دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی

 

سیب‌ها را بشوئید، تا نیمه پوست بگیرید، و بوسیله ابزار مخصوص دانه‌ آن‌ها را درآورید. سپس آن‌‌ها را در ظرف نسوزی بچینید.

حالا بقیه‌ مواد را با هم مخلوط كنید و درون سیب‌ها را از آن مواد پر سازید.

آن‌گاه عسل روی سیب‌ها بریزید، روی ظرف را بپوشانید، و در فر (تاون) گرم شده با دمای 190 درجه‌ سانتیگراد (375 درجه‌ی فارنهایت)، به مدت 45 دقیقه بپزید.

برچسب ها: آموزش دسرآشپزباشیسیب عسلیآموزش سیب عسلیروش تهیه سیب عسلیمواد لازم سیب عسلی تعداد بازديد: 616 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است