Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 12:50

پودینگ سیب

پودینگ  سیب

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8  نفر

تخم‌مرغ 2 عدد

شکر 50 گرم

کره آبکرده 20 گرم (1 قاشق سوپخوری + 1 قاشق چایخوری)

شیر 100 میلی‌لیتر

نمک 1 پینچ

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

آرد 70 گرم

سیب‌ گلاب 5 عدد درشت

مواد لازم برای تهیه سس کارامل:

شکر 100 گرم

آب 2 قاشق سوپخوری

خامه صبحانه 100 گرم

کره 40 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

قالب لوف را به اندازه 10×23 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را با شکر مخلوط کنید و با همزن دستی هم بزنید تا شکر حل شود و تخم‌مرغ‌ها سبک و کمرنگ شوند.

سپس کره، شیر، نمک، وانیل و آرد را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا پوست سیب‌ها را بگیرید و آنها را به ورقه‌های نازک برش دهید.

اکنون سیب‌ها را به مایه فراهم کرده افزوده و مخلوط کنید و این مخلوط را در قالب بریزید.

اینک قالب را در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بگذارید و پودینگ سیب را به مدت تقریبی 45 دقیقه یا تا زمانیکه بپزد و طلائی رنگ شود بپزد.

پودینگ سیب را روی پنجره سیمی خنک کنید و با سس کارامل میل کنید.

روش تهیه سس کارامل: شکر و آب را در ظرف مناسب و کوچکی (سس پن) بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و به رنگ کارامل درآید.

آن‌گاه خامه را بیفزائید و هم بزنید. (مراقب باشیدکه بخار شکر کارامل شده دستتان را نسوزاند!) سپس کره را اضافه کنید و سس را از روی حرارت بردارید و بگذارید در دمای محیط خنک و اندکی سفت شود.

برچسب ها: پودینگ سیبآشپزباشیافسانه ظروفیدسر تابستانیدسر خوشمزهدسر مدرنپودینگ های جدید تعداد بازديد: 2108 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است