Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:34

دسر شیر و شکلات

دسر شیر و شکلات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود ۸ نفر

شیر 750 میلی‌لیتر (۳ پیمانه)

پودر ژلاتین  ۳ قاشق سوپخوری

خامه  صبحانه   ۶  قاشق سوپخوری (90 گرم)

پودر نسکافه  یک قاشق سوپخوری

شکر  دو قاشق سوپخوری

شیر عسلی  ۱۰۰ گرم

شکلات صبحانه  ۳ قاشق سوپخوری

پودر کاکائو  ۱ قاشق سوپخوری

آشپزباشی - شبنم مدیر‌دهقان

نصف پیمانه از شیر و یک قاشق سوپخوری از پودر ژلاتین را با هم مخلوط کنید و بگذارید به حالت اسفنجی درآید.

آن‌گاه نصف پیمانه از شیر، پودر نسکافه و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود.

سپس ژلاتین اسفنجی شده را به آن بیفزائید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود و بعد آن را از روی حرارت بردارید.

 همینکه مایه خنک شد، ۲ قاشق سوپخوری از خامه را به آن افزوده و مخلوط کنید.

حالا این مخلوط را صاف کنید و در قالب مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود.

اکنون نصف پیمانه دیگر از شیر و شیر عسلی را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا اندکی گرم شود.

در این میان یک قاشق سوپخوری دیگر از پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه از شیر بپاشید و همینکه به حالت اسفنجی درآمد، آن را به مخلوط شیرعسلی بیفزائید و بگذارید ژلاتین حل شود.

اینک آن را از روی حرارت بردارید و همینکه خنک شد، 2 قاشق از خامه صبحانه را به آن بیفزائید.

سپس این مخلوط را نیز صاف کنید و روی لایه نسکافه‌ای در قالب بریزید و قالب را در یخچال بگذارید تا دسر نیم بند شد.

آن‌گاه نصف پیمانه شیر، شکلات صبحانه و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید.

حالا یک قاشق سوپخوری باقیمانده پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر بپاشید و همینکه به حالت اسفنجی درآمد، آن را به مخلوط شیر و شکلات بیفزائید و بگذارید ژلاتین حل شود.

اکنون آن را از روی حرارت بردارید و همینکه خنک شد، 2 قاشق سوپخوری باقیمانده خامه را به آن افزوده و هم بزنید و مخلوط حاصل را صاف کنید و در قالب روی لایه‌های قبلی بریزید.

آن‌گاه قالب را دست کم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.

هنگام پذیرائی دسر را از قالب جدا کنید و در ظرف مناسبی برگردانید.

برچسب ها: دسرآشپزباشیدسر شکلاتدسر شیرشور و شیریندسر شیر و شکلات تعداد بازديد: 1043 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است