Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 21 آبان 1398 - 22:31

کرم پسته عسلی (Honey pistachio cream)

کرم پسته عسلی (Honey pistachio cream)

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

شیر ۲۵۰ میلی‌لیتر (یک پیمانه)

عسل ۴ قاشق سوپخوری

خامه صبحانه ۲۰۰ گرم

پودر ژلاتین ۳ قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ ۲ عدد

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

پودر شکر ۳ قاشق سوپخوری

پودر پسته ۵۰ گرم

 

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

شیر را در قابلمه مناسبی بریزید، عسل و خامه را بیفزائید و پودر ژلاتین را رویش بپاشید.

آن‌گاه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط را هم بزنید تا گرم شود ولی نجوشد!

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها، وانیلین و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

سپس ۲ - ۳ قاشق سوپخوری از شیر را به این مایه بیفزائید و پیوسته و به سرعت هم بزنید تا زرده‌ها نبرد.

حالا همه شیر را به زرده‌ها بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا مایه یکنواختی حاصل شود.

اکنون آن را صاف کنید و دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود (حدود ۵ دقیقه).

اینک کرم را از روی حرارت بردارید و پودر پسته را افزوده و مخلوط کنید.

همینکه کرم اندکی خنک شد، آن را در دسرخوری بریزید و دست‌کم 6-7 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

برچسب ها: دسرآموزش دسردستور تهیه دسرآشپزباشیشور و شیرینکرم پسته عسلیکرم پستهدستور تهیه کرم پسته عسلیروش تهیه کرم پسته عسلیطرز تهیه کرم پسته عسلی تعداد بازديد: 159 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است