Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:27

حلوای عسلی

حلوای عسلی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد گندم 125 گرم

 

روغن جامد 70 گرم

 

شیرعسلی 250 گرم

 

زعفران دمكرده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

آرد را در تابه مناسبی بریزید، روی اجاق بگذارید و با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس روغن را اضافه كنید و به مدت 5 دقیقه دیگر تفت دهید.

آن‌گاه از روی حرارت بردارید و شیر عسلی و زعفران دمكرده را به آن بیفزائید و كاملاً مخلوط نمائید. اینك حلوا را داخل قیف بریزید و در كاغذهای مخصوص بگذارید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیحلواحلوای عسلیآشپزباشیروش تهیه حلوای عسلیمواد لازم حلوای عسلی تعداد بازديد: 1991 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است