Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 13:53

حلوای گردوئی

حلوای گردوئی

shooroshirin6

0 0

متوسط

15 نفر

مواد مورد نیاز

 آرد 700 گرم

 

روغن جامد 200 گرم

 

کره 150 گرم

 

پودر شکر 300 گرم

 

پودر زنجفیل 3 قاشق سوپخوری

 

پودر هل 3 قاشق سوپخوری

 

گردوی برشته و آسیاب کرده 200 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

آرد را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. آن‌گاه آرد را الک کنید و دوباره در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. حالا روغن و کره را بیفزائید و مرتب هم بزنید تا آرد طلائی رنگ شود.

سپس  تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید آرد اندکی خنک شود. اکنون پودر شکر الک کرده، زنجفیل، هل و گردو را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون حلوا را در سینی به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید، رویش را صاف کنید و به اندازه دلخواه برش دهید.

همینکه حلوا کاملا خنک شد، آن را از سینی درآورید، رویش پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید. در صورت دلخواه، می‌توانید حلوا را در قالب میگنون (مونوپورشن کوچک) بریزید و با پودر شکر و شکلات بیارائید.

 

برچسب ها: انواع حلوادسر سنتیحلوای گردوئیحلوای زنجفیلیحلوا با گردو تعداد بازديد: 1591 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است