Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 12:55

كرم كاكائو

كرم كاكائو

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره 100 گرم

 

شكر 120 گرم

 

پودر كاكائو یك‌چهارم پیمانه

 

شیر خشك یك و یك‌سوم پیمانه

 

شیر تازه 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

آشپزباشی- مریم امیری

 

كره و شكر را با همزن برقی خوب بزنید تا رنگ كره، كاملاً روشن شود.

در ظرف دیگری، پودر كاكائو و شیر خشك را با هم مخلوط كنید و شیر تازه را كم‌كم بیفزائید و هم بزنید تا كاكائو و شیرخشك كاملاً حل شوند.

اكنون پس از افزودن مخلوط كره و شكر، مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتباً در حدود 20 تا 25 دقیقه هم بزنید تا كرم غلیظ شود.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و استفاده نمائید. می‌توانید این كرم را، با انواع مافین‌ها مصرف كنید.

 

برچسب ها: آموزش کرمانواع دسرانواع کرمآموزش دسرآشپزباشیكرم كاكائودسر کاکائویی تعداد بازديد: 1680 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کرم چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است