Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 21 آبان 1398 - 21:58

پودینگ موز با دانه چیا

پودینگ موز با دانه چیا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم  برای 4 نفر 

پودر ژلاتین یک قاشق سوپخوری

آب ۶۰ میلی لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

موز رنده کرده دو عدد متوسط

شکر ۳۰ گرم

شیر نارگیل ۱۲۵ میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

خامة شیرین شده ۲۰۰ گرم

دانة چیا ۴۰ گرم

آشپزباشی - آرزو مقدم

ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری حل کنید تا کاملا شفاف شود.

آن‌گاه موز، شکر، شیر نارگیل و خامه را همراه با دانه چیا در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

سپس محلول ژلاتین را به آن بیفزائید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

حالا پودینگ را در گیلاس‌های مناسب دسر بریزید و دست‌کم 3-6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

هنگام مصرف، پودینگ را با شکلات چیپسی و موز خرد کرده بیارائید.

برچسب ها: طرز تهیه پودینگآشپزباشیشور و شیرینپودینگ موز با دانه چیادستور تهیه پودینگ موزروش تهیه پودینگ موزدانه چیا تعداد بازديد: 111 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است