Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 18:03

چیز‌كیك ردولوت

چیز‌كیك ردولوت

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای ٨ – ١٠ نفر

كره آبكرده ٧٥ گرم

بیسكویت شكلاتی آسیاب كرده ١٥٠ گرم 

مواد لازم میانی

پنیر ماسكارپونه ٧٠٠ گرم

شكر ٢٠٠ گرم

پودر كاكائو ٣ قاشق سوپخوری

خامه صبحانه ٢٥٠ میلی لیتر (یک پیمانه)

تخم‌مرغ ٣ عدد

اسانس وانیل ٢ قاشق چایخوری

دوغ بی‌نمک ١٢٥ میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

سركه سفید ١قاشق چایخوری

رنگ قرمزخوراكی ٣ قاشق چایخوری 

مواد لازم رویه

پنیر خامه‌ای ٩٠ گرم

كره ٦٠ گرم

پودر شكر ٣٠٠ گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

كف قالب كمربندی را به قطر ٢٣ سانتیمتر  با ٢ لایه کاغذ آلومنیومی بپوشانید.

آن‌گاه بیسكویت وكره را با هم مخلوط كنید و در قالب بریزید و فشرده سازید.

سپس قالب را تا آماده شدن مواد میانی، داخل یخچال بگذارید.

حالا قالب را داخل قالب بزرگتری بگذارید و به اندازه 2 سانتیمتر آب‌جوش داخل قالب بزرگتر بریزید (پخت به روش بن ماری).

حالا مواد میانی را فراهم کنید و در قالب بریزید و ١٠ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ١٥٠ درجه سانتیگراد بپزید.

سپس دمای فر را به ١٣٠ درجه سانتیگراد كاهش دهید و این‌بار به مدت ٥٠ دقیقه چیزکیک را بپزید.

همینکه چیزکیک کاملا خنک شد، کرم رویه را رویش بمالید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه مایه میانی

پنیر ماسکارپونه، شكر، پودر كاكائو و خامه صبحانه را با هم مخلوط كنید و اندکی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، وانیل، دوغ، سركه و رنگ قرمز را به آن بیفزائید. 

روش تهیه کرم رویه

 پنیر و كره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكنواخت شود.

آنگاه پودر شكر را کم کم بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود.

برچسب ها: چیز کیکشیرینی پزیآشپزباشیشور و شیرینچیزکیکچیز‌كیك ردولوتدستور تهیه چیز‌كیك ردولوتروش تهیه چیز‌كیك ردولوتطرز تهیه چیز‌كیك تعداد بازديد: 1033 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این چیز کیک چیست؟