Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 02:05

دسر تند پرتقالی

دسر تند پرتقالی

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

شکر................ 110 گرم

نشاستة ذرت............... 6 قاشق سوپخوری

پودر زنجفیل.................. یک‌سوم قاشق چایخوری

آب.............  250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

آب پرتقال طبیعی.............  500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

آب‌لیموی تازه ............1 قاشق سوپخوری

فلفل قرمز پرورده (پولی بی‌بر).............. 1 قاشق چایخوری

پودر پسته.......... به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی :

 

روش تهیه

شکر، نشاستة، ذرت، زنجفیل، آب، آب پرتقال، آب لیموترش و فلفل قرمز را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود. آن‌گاه دسر فر اهم کرده را در ظروف مناسب پذیرائی بریزید و با پسته بیارائید.

 

خواص پرتقال

همانطوریکه میدانیم پرتقال یکی از قدیمی ترین و پرمصرف ترین مرکبات است که بشر از آن تا کنون استفاده کرده است و خواص پرتقال بخصوص در تصفیه خون و بسیاری از بیماری ها مفید است .ویتامینC یکی از عوامل مهم مهارکننده سرطان است که پرتقال منبع این ویتامین محسوب می شود.

برچسب ها: دسردسر تند پرتقالیدسر پرتقالطرز تهیه دسر پرتقالیمرکبات تعداد بازديد: 586 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است