Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 17:31

بستنی طرح نیمرو

بستنی طرح نیمرو

shooroshirin3

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

بستنی وانیلی 400 گرم

 

كمپوت هلو 2 تكه

 

خامه برای تزئین به میزان لازم

 

شوكورول 2 عدد

 

سس كارامل 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- فرها زعفری

 

بستنی وانیلی را با قالب گرد برش دهید و به عنوان سفیده‌ی تخم‌مرغ در بشقاب بگذارید.

كمپوت هلو را به عنوان زرده روی هر یك از آن‌ها قرار دهید. كمی سس كارامل نیز روی كمپوت‌ها بریزید. سپس با خامه و شوكورول تزئین كنید.

 

برچسب ها: بستنیآموزش دسرمواد لازم بستنیآشپزباشیفرهاد زعفریبستنی طرح نیمروآموزش بستنی طرح نیمرو تعداد بازديد: 672 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است