Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 19:05

پارفۀ شکلات و فندق

پارفۀ شکلات و فندق

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

شکلات شیری خرد کرده  240 گرم

خامه صبحانه 375 گرم (یک و یک‌دوم پیمانه)

شیر 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

زرده تخم‌مرغ 8 عدد

شکر  100 گرم

اسانس وانیلی 1 قاشق چایخوری

شیر نارگیل  125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

خامه شیرین شده و همزده  250 گرم

فندق بو داده بی‌نمک  150 گرم

کرم گاناش به میزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

شکلات و یک دوم پیمانه از خامه را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن‌ماری آب کنید. آن‌گاه باقیمانده خامه (یک پیمانه) و شیر را در ظرف دیگری بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش برسد!

سپس زرده تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا سفید و سبک شود. حالا مخلوط شیر و خامه را روی زرده تخم‌مرغ‌ها بریزید و همة مواد را به ظرف شیر منتقل کنید.

اکنون این مخلوط را روی حرارت بگذارید و پیوسته 2-3 دقیقه آن را هم بزنید تا غلیظ شود ولی مراقب باشید که نجوشد! حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و مخلوط شکلات و خامه و شیر نارگیل را به آن بیفزائید و هم بزنید.

همینکه این مخلوط خنک شد، خامه همزده را به آن افزوده و مخلوط سازید. اینک نیمی از مایه فراهم کرده را در قالب سلیکونی به گنجایش 6 پیمانه بریزید و آن را در فریزر قرار دهید تا سفت شود.

سپس فندق‌ها را رویش بریزید و باقیمانده مایه پارفه را کم‌کم بیفزائید و هر بار آن را در فریزر بگذارید.

پس از اتمام کار، پارفه را یک شب در فریزر نگه دارید و بعد آن را از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی بگذارید. آن‌گاه کرم گاناش را رویش بریزید و پارفه را با پرک نارگیل و گل‌های ویفری بیارائید.

یادآوری1: برای تهیه کرم گاناش، 200 گرم شکلات شیری خرد کرده را با 100 گرم خامه صبحانه در کاسه مناسبی بریزید و به روش بن‌ماری آب کنید.

سپس کره را به آن بیفزائید و همینکه کره آب شد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

یادآوری2: پارفه نوعی دسر فرانسویست که شبیه بستنی می‌باشد و می‌باید بلافاصله پس از خارج کردن از فریزر مصرف شود.

برچسب ها: دسردسر خنکآشپزباشیافسانه ظروفیدسر تابستانیدسرهای خوشمزهپارفهپارفه شکلات و فندقدسر فرانسویی تعداد بازديد: 1644 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است