Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:17

زوکوتو

زوکوتو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

نان رولت 1 عدد به اندازه 35 × 45 سانتیمتر

خامه قنادی 500 گرم

کرم گاناش برای قسمت میانی دسر 200 گرم

شکلات چیپسی 50 گرم

گردو 50 گرم

کرم گاناش روان برای روی دسر 300 گرم

مواد لازم کرم گاناش برای قسمت میانی

خامه صبحانه 100 گرم

شکلات تلخ یا شیری خرد کرده 150 گرم 

مواد لازم کرم گاناش روان برای روی دسر

خامه 150 گرم

گلوکز 1 قاشق سوپخوری

شکلات تلخ یاشیری خرد کرده 150 گرم

آشپزباشی - مهدیه ولی‌نژاد

داخل یک ظرف گود را با سلفون بپوشانید.

آن‌گاه نان رولت را به نوارهایی به عرض 5 سانتیمتر برش دهید و ظرف را با آن بپوشانید.

سپس نیمی از خامه همزده و فرم گرفته را روی نان رولت بمالید و روی خامه را با نان رولت بپوشانید.

حالا کرم گاناش را روی نان رولت بریزید و شکلات چیپسی و گردو را رویش بپاشید.

اکنون با باقیمانده خامه ظرف را پر کنید و روی خامه را با نان رولت بپوشانید.

اینک روی ظرف سلفون بکشید و زوکوتو را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

آن‌گاه زوکوتو را روی پنجره سیمی برگردانید و زیر پنجره، سینی بگذارید.

سپس کرم گاناش روان را رویش بریزید و صبر کنید تا اضافی‌های کرم از اطراف دسر بریزید.

حالا زوکوتو را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه کرم گاناش میانی

خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید.

همینکه خامه از کناره‌های ظرف شروع به جوشیدن کرد، آن را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا شکلات آب شود.

سپس روی کرم را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.

روش تهیه کرم گاناش روان

خامه و گلوکز را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.

آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و شکلات را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا شکلات آب شود و کرم صاف و یکنواختی به دست آید.

همینکه کرم خنک شد، آن را مصرف کنید. 

یادآوری

برای تهیه رولت به سایت شور و شیرین مراجعه کنید.

برچسب ها: آشپزباشیشور و شیرینزوکوتودستور تهیه زوکوتوروش تهیه زوکوتوروش تهیه کرم گاناش میانیروش تهیه کرم گاناش روانکرم گاناش میانیکرم گاناش روان تعداد بازديد: 1056 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است