Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 23:03

دسر سوهان

دسر سوهان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 6 نفر

شیر 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

سوهان خرد کرده 200 گرم

عسل 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری

آب 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

زرده تخم‌مرغ  4 عدد

آرد 25 گرم

نشاسته ذرت  25 گرم

خامه صبحانه 150 گرم

نان‌های‌ کوچک تارت 5 عدد

انگور یاقوتی 100 گرم

آشپزباشی - آرزو گنجی

شیر، سوهان و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سوهان در شیر حل شود.

آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و مایه به دست آمده را صاف کنید. سپس پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بن‌ماری حل کنید و کنار بگذارید.

حالا زرده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید و آرد و نشاسته ذرت را به آن افزوده و مخلوط کنید.  شیر و سوهان را به زرده تخم‌مرغ‌ها بیفزائید و مایه فراهم کرده را روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا اندکی غلیظ شود.

همینکه مایه حاصله قدری خنک شد، ژلاتین و خامه را به آن افزوده و مخلوط کنید. اینک دسر سوهان را در 6 قالب به گنجایش 200 میلی‌لیتر بریزید و به مدت تقریبی 5 ساعت در یخچال نگه دارید تا ببندد.

سپس دسر سوهان را با نانهای تارت و انگور یاقوتی بیارائید.

برچسب ها: دسرانواع دسرآشپزباشیآرزو گنجیدسرهای خوشمزهدسر سوهاندسرای مدرن تعداد بازديد: 1659 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است