Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 11:25

انجیر ایوتماسی

انجیر ایوتماسی

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

انجیر خشک.................. 8 عدد

شیر.............. نیم لیتر

شکر ..............2 قاشق سوپ‌خوری

روش‌تهیه

انجیرها را به مدت یک ساعت درآب خیس کنید، سپس خارج کرده و با دست فشار دهید تا آب‌شان گرفته شود و بعد از وسط نصف کرده و با مخلوط‌کن مخلوط کنید. شیر را همراه شکر بجوشانید. یک ملاقه از شیر روی انجیرها ریخته و دوباره مخلوط کنید، سپس انجیرهای مخلوط با شیر را به شیر در حال جوشیدن اضافه کرده و مرتب هم بزنید و تا وقتی غلیظ شود بپزید.

مخلوط انجیر و شیر را داخل استکان یا کاسه‌ها به نسبت مساوی بریزید و روی آن‌ها ظرف کوچکی گذاشته و با پارچه بپوشانید و یک ساعت زمان دهید، سپس به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال گذاشته و بعد سرو نمایید.

برچسب ها: دسرانجیرانجیر ایوتماسیطرز تهیه انجیر ایوتماسی تعداد بازديد: 210 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است